profiel

3e-team-afb01-profiel-sq-0300x0300-c65

Het EEE Team levert de juiste vakkennis, ervaring en een prima netwerk voor een optimaal zakelijk resultaat voor energie- en (integrale) milieuprojecten. Het EEE Team creƫert de juiste sfeer en teamsamenwerking (intern en extern) voor het behalen van de best passende resultaten, tijdigheid en kostenreductie. Tevens willen we graag dat u er een goed gevoel aan over houdt. Een goede lange termijn relatie is voor ons belangrijk.

Kernwaarden

Enthousiasme, snelheid, creativiteit, zakelijkheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid behoren tot onze kernwaarden.

Organisatie visie: vanuit een netwerk benadering is het EEE Team een groeiend knooppunt in een uitgebreid en deskundig netwerk van professionals. Per project of opdracht wordt een team samengesteld van interne en externe EEE Team deskundigen.
Vaak schuiven ook leden van de opdrachtgever hierbij aan. Bij goed teamwerk vervullen zij ook een belangrijke rol en ontstaat er een beter en blijvend resultaat.

Werkwijze

Het EEE Team is actief, structurerend en vernieuwend waar nodig. Levert analyses en oplossingen door zaken van verschillende kanten te bekijken. Kiest tevens voor een persoonlijke benadering. Dit allemaal om de beste oplossingen aan te bieden.

Kwaliteit

De professionaliteit van EEE Team wordt ontwikkeld door een actief lidmaatschap van de Nederlandse Wind Energie Associatie (NWEA) en haar verschillende werkgroepen. Door opleidingen zoals de Post HBO kwaliteitsmanagement (Amsterdam) wordt het interne kwaliteitssysteem steeds verbeterd.

Wie zijn wij?

Het EEE Team is een flexibel en groeiend team/netwerk van pure en profesionele leden.